Feriens mageplask er fikset!

Ferien føles som et litt for svakt minne når september går mot slutten, men noe rusk i husken sitter gjerne igjen, og det er følelsen av å blitt snytt for noe.

Feriens største mageplask er å tilbringe den siste dagen av en velfortjent ferie på flyplassen mens brunfargen blekner minutt for minutt. Det er jo en gang slik at man blir sparket ut av hotellet klokken elleve og blir stående som rene elefanten i resepsjonen med altfor stor og sprengpakket koffert (snakker for egen del der) - før man i mangel av alternativer ender på flyplassen i mange drøye timer for å ta et kveldsfly.

 
Foto: Manrepeller

Foto: Manrepeller

 

 

Men nå er det håp, i havet faktisk. Virgin Travel har tatt tak i denne fryktelige blinkende lampen på kundereisen, med god hjelp fra våre samarbeidspartnere i Curious Industry. De lager en Departure Beach! Hvorfor sitte på flyplassen når du kan sitte på stranden å vente? 

 

 
Illustrasjon på hvordan det skal bli i mai 2018

Illustrasjon på hvordan det skal bli i mai 2018

 

Fra og med mai 2018 vil turister som reiser med Virgin Holiday til Barbados kunne tilbringe tid mellom utsjekking av hotell og boarding av fly på en strand. Og stranden vil ha de tjenestene man får på flyplassen. Det betyr at man får transport dit, at man får sjekket inn bagasjen og utstedt boardingpass før man slår opp parasollen, henter seg noe leskende i baren og får gitt brunfargen et siste påfyll. Lunsjbuffet er også inkludert. Vi er i "Syden" tross alt. 

For dem som allerede er altfor solbrente til å tilbringe ekstra tid i solen finnes også en lounge med air-condition, TV, Wi-Fi,  sofaer og lekerom for barn. Det beste av alt er kanskje at man kan ta seg en dusj før man blir kjørt til flyplassen, da kun med håndbagasje på fanget og i passende tid før avreise. Håndkle og plastposer til våte badedrakter er selvsagt med i pakken! Prisen er $ 20 per voksen og $ 15 per barn. Beach lounge er nesten grunn nok til å velge Barbados. Det blir spennende å se om dette blir en ny standard blant charterselskapene i årene som kommer.